قبلاً یک دستگاه را به اشتراک گذاشتهام و حالا میخواهم دسترسی را قطع کنم. چطور؟
در فهرست دستگاههای SeeEasy وارد صفحه دستگاههای اشتراکگذاریشده شوید و اشتراک مربوطه را حذف کنید.
در برنامه به فهرست دستگاهها بروید و در صفحه دستگاههای اشتراکگذاریشده، آن اشتراک را حذف کنید.
مستندات Seeeasy App