لغو اشتراکگذاری دستگاه
نحوه پس گرفتن دسترسی از فردی که قبلاً با او دستگاه به اشتراک گذاشتهاید
س. قبلاً دستگاهی را با شخص دیگری به اشتراک گذاشتهام و اکنون میخواهم دسترسی او را لغو کنم تا نتواند مشاهده کند، چه باید بکنم؟
در فهرست دستگاههای برنامه، به صفحه دستگاههای اشتراکگذاری شده بروید و آن اشتراک را بهطور مستقیم حذف کنید.
مستندات Seeeasy App